Ningbo Beifan, Uw betere keus!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

NINGBO BEIFAN AUTOMATIC DOOR FACTORY

NINGBO BEIFAN AUTOMATIC DOOR FACTORY

1
NINGBO BEIFAN AUTOMATIC DOOR FACTORY
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : YFBF
Aantal werknemers : 80~140
Jaarlijkse omzet : 5000000-6000000
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 30% - 40%

Wordt de Automatische de Deurfabriek van Ningbobeifan opgericht in 2007, „als wetenschap van de deuren, technologie en de culturele leider“ voor de ondernemingsopdracht, specialiseert zich in automatische deurmotoren, automatische deurexploitanten. Companyis in Luotuo Zhenhai wordt gevestigd, naast het Overzees Oost- van China, geschikt vervoer, het milieu dat is zeer mooi. Fabriek, die ongeveer 3.500 vierkante meters en een de bouwgebied van 7.500 vierkante meters behandelen.

 

De automatische deur productie, de verplichting aan productontwikkeling, het ontwerp, de productie en de verwante productie van metaaltoebehoren in Luotuo Zhenhai Distric, hebben een onafhankelijke productiebasis en experimentele basissen. Ondernemingen door de certificatie van het de kwaliteitssysteem van ISO9001 internationale, Ce-veiligheidscertificatie.

 

De controleeenheid aan merk als kernverrichtingen, de behoeften van The Times, is geëngageerd aan het ontwikkelen van milieuvriendelijke energy-saving producten. De bouw van het productkanaal is voltooid, en ontwikkeld een ontwikkelingsstrategie op lange termijn en plannend, verbeter productverkoop volgend de diensten, verbeter het niveau van de diensthandelaars, voor het verdubbelen van de prestaties van het bedrijf jaar na jaar, twee jaar, de diverse merken van het bedrijf om bekende merken te worden, in Zuidoost-Azië te gaan, en het de uitvoertarief, de producten van het bedrijf niet alleen bekend in China, maar ook te verhogen beroemd in de wereld.

 

In het bedrijf van 9 jaar, is Ningbo Beifan geëngageerd aan eminente producten en de diensten geweest om mensen te helpen de droom bereiken van het genieten van een van product van betere kwaliteit. Als verantwoordelijke collectieve burger, is Ningbo Beifan ook een actief deel in liefdadig, cultureel, onderwijs, milieu en andere maatschappelijk welzijnsgebieden. Het staan van de voor uitdaging door Ningbo Beifan is in de rijke groei, betrouwbaar bedrijf gegroeid. Voortaan zal de ontwikkeling, onze beroeps blijven voor vele uitdagingen staan, die het „pluralisme, het professionele beheer,“ de strategische planning aanhangen, de ontwikkeling van producten en de diensten op hun respectieve gebieden leiden, de levenskwaliteit voor consumenten blijven perfectioneren, ascontribute aan de ontwikkeling van China.

Contactgegevens
NINGBO BEIFAN AUTOMATIC DOOR FACTORY

Contactpersoon: Mr. Edison

Tel.: +86-15957480508

Fax: 86-574-86563557

Direct Stuur uw aanvraag naar ons